072 540 24 88
Over NHV / Over de voorwaarden

Over de voorwaarden

Lees de voorwaarden
Voorwaarden zijn complex maar wel nodig. Ook u moet weten waar u de verzekeraar aan mag houden. Wij hebben getracht de voorwaarden zo leesbaar en duidelijk mogelijk te maken maar wij kunnen niet alle vragen voorkomen. Als iets u dan ook niet duidelijk is, kijk dan eerst even op de pagina met veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Bel of mail dan met onze specialisten via ons contactformulier. Ons doel is dat het produkt voor u zo helder mogelijk wordt en dat u precies weet wat u van de verzekering mag verwachten. klik hier voor alle verzekeringen, zoals deze in volmacht worden gevoerd voor woonarken en watervilla's. Voor alle overige verzekeringen worden de voorwaarden van de desbetreffende maatschappijen gevoerd.  

De financiële kant van verzekeren. 
Een verzekering kost geld. Het is echter door alle commotie van de afgelopen jaren in de financiële sector duidelijk geworden dat er voor een verzekering ook teveel geld gevraagd kan worden. NHV Verzekeringen is door een zeer efficiënte inrichting van de administratie en schadebehandeling er in geslaagd om de kosten verregaand te reduceren. Personeel van NHV Verzekeringen heeft ook afgezien van rechten op bonussen e.d. Deze kostenbesparing heeft ertoe geleid dat wij een zeer uitgebreid produkt kunnen aanbieden tegen een zeer concurrerende premie. 

De scherpste premie

Bij ons geldt met betrekking tot de verzekeringen die wij in eigen volmacht behandelen ook "de scherpste premie". Hiermee bedoelen wij dat wij het aandurven om u te garanderen dat u de beste dekking krijgt tegen de scherpste premie in de markt. 

 

offerte aanvragen Overzichtspagina met alle offerte aanvragen vrijblijvend advies Kostenloos onafhankelijk assurantie advies Vergelijk uw huidige verzekering of offerte.