072 540 24 88
Verzekeringen / De NHV sportvissers verzekering incl. Noordzee

De NHV sportvissers verzekering incl. Noordzee

Informatie

Voor sportvissers is het altijd moeilijk om een redelijk en betaalbare dekking te vinden die ook nog eens dekking biedt op de Noordzee. Want veel sportvisboten liggen in havens aan de Noordzee en hebben motoren met een zodanig vermogen dat maatschappijen ze alleen als speedboot kunnen verzekeren. En daarbij hoort uiteraard een veel hogere premie. Maar de boten worden nooit als een speedboot gebruikt. 

NHV verzekeringen heeft speciaal voor deze groep watersporters een eigen produkt ontwikkeld die in eigen volmacht wordt gevoerd. Ook de schadebehandeling van dit produkt wordt in Alkmaar gedaan. Hierdoor zijn de lijnen kort en wordt de schade snel opgepakt. De dekking loopt door op de Noordzee tot 25 mijl uit de Nederlandse kust. Bij het varen op de Noordzee wordt om de veiligheid te kunnen waarborgen wel gevraagd om het vaartuig met een marifoon uit te rusten voor direct noodcontact. 

Hieronder kunt u de speciale voorwaarden vinden voor dit unieke produkt. Wilt u meer weten over uw specifieke premie, vraag dan direct een offerte aan. Dan kunnen wij uw geliefde sport nog aangenamer maken. U kunt uiteraard ook bellen; 072-5402488. 

Downloads
aanvraag bootverzekering algemeen.pdf450716kb schadeformulier bootverzekering.pdf492458kb
productwijzer pleziervaartuigenverzekering.pdf181849kb
Afdrukken »
Offerte aanvragen

Wilt u thuis een geheel vrijblijvende offerte ontvangen?

Dat kan. NHV stelt vakkundig en op maat gesneden een offerte voor uw op. In slechts een paar stappen wordt volgens uw opgegeven wensen een vrijblijvende offerte opgesteld.

Offerte aanvragen Gegegarandeerd een scherpe aanbieding