072 540 24 88
Verzekeringen / Woonbootverzekering

Woonbootverzekering

Informatie

Een woonboot verzekeren is een specialisme. Het is immers geen woning op de wal. NHV Verzekeringen heeft daarom in overleg met verzekeraars nieuwe voorwaarden ontwikkeld die gebaseerd zijn op de specifieke risico`s van een woonboot.

Bij ons kunt u een keuze maken uit verschillende dekkingsvormen. De premie voor een woonbootverzekering is afhankelijk van de herbouwwaarde van de ark, de nieuwwaarde van de inboedel en een eventueel vrijwillig eigen risico. Bij de WBA 2203-1 All Risks voorwaarden bent u verzekerd voor de herbouwwaarde. 

De premies voor onze verzekeringen zijn uiterst laag. Wilt u meer informatie, bel of mail voor een afspraak met onze adviseur. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 072-5402488. U kunt ook het contactformulier invullen of direct een offerte aanvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. 

Meer informatie

Het omzetten van uw verzekering verzorgen wij geheel kosteloos. Ook kunnen wij u in één pakket de vijf belangrijkste verzekeringen rondom uw huis en gezin bieden: woonark, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand en ongevallen. Dit betekent dat er nooit een overlap is tussen verzekeringen waardoor u dubbel betaalt. En of u nu een woonbooteigenaar bent of een woonboot huurt, dankzij de flexibele opbouw van de verzekeringen binnen uw pakket bepaalt u zelf wat u wel en niet verzekert. Bovendien kunt u binnen dit pakket een aantrekkelijke pakket- en looptijdkorting opbouwen.

Downloads
aanvraagformulier-woonark.pdf174510kb All Risks voorwaarden Drijvende woning WBA 2203-1.pdf729209kb
Uitgebreide voorwaarden Drijvende woning WBU 2203-1.pdf723177kb WBA Allrisk voorwaarden versie 1.2.pdf269805kb
WBU-uitgebreide voorwaarden versie 1.2.pdf260603kb Opzegformulier.pdf193129kb
Schadeformulier.pdf166684kb Afschrijvingslijst inboedel.pdf446764kb
Afdrukken »
Offerte aanvragen

Wilt u thuis een geheel vrijblijvende offerte ontvangen?

Dat kan. NHV stelt vakkundig en op maat gesneden een offerte voor uw op. In slechts een paar stappen wordt volgens uw opgegeven wensen een vrijblijvende offerte opgesteld.

Offerte aanvragen Woonbootverzekeringen