072 540 24 88
Over NHV

Over NHV

NHV verzekeringen is een landelijk werkend verzekeringsbedrijf dat met name gespecialiseerd is in het verzekeren van woonarken, watervilla's en pleziervaartuigen. Wij zijn gevestigd in Alkmaar, Noord-holland. De schadebehandeling van deze verzekeringen vindt in eigen volmacht plaats door nautische specialisten die zeer goed op de hoogte zijn van de speciale omstandigheden rond woonarken en watervilla's. Maar ook voor alle overige schadeverzekeringen kunt u bij ons terecht. Met betrekking tot hypotheken en financieringen werken wij samen met een erkende hypotheekadviseur.

Door een efficiënte manier van werken in combinatie met een optimale wijze van schadebehandeling in eigen beheer kunnen wij deze verzekeringen aanbieden tegen een zeer scherp tarief. En als u bij een andere verzekeraar een lagere premie heeft/krijgt tegen dezelfde dekking dan kunnen wij u met "de scherpste premie" wellicht toch van dienst zijn. Voor meer informatie kunt u bellen, mailen of uw vraag stellen via het contactformulier.  

offerte aanvragen Overzichtspagina met alle offerte aanvragen vrijblijvend advies Kostenloos onafhankelijk assurantie advies Vergelijk uw huidige verzekering of offerte.