072 540 24 88
Over NHV / Waarom NHV / De scherpste premie

De scherpste premie

U heeft voor uw woonark of uw inboedel een aanbieding ontvangen van een andere verzekeraar? Grote kans dat dit de voorwaarden zijn van VSP, Nationale Nederlanden, Delta Lloyd of Oranje. Wij kennen al deze voorwaarden en hebben vastgesteld dat deze aanzienlijk slechter of onduidelijker zijn dan onze eigen voorwaarden.

Als u bij ons het aan u gedane aanbod overlegt, dan kunnen wij zeer waarschijnlijk of u voor hetzelfde geld een betere dekking bieden, of wij kunnen wellicht, op basis van de dekking elders, u een lagere premie bieden.

Bovendien zijn bij ons meer eigen risico's mogelijk tegen premiekortingen en hebben wij het grote voordeel dat we zelf de schadebehandeling voeren.  

Wilt u geen dief zijn van uw eigen portemonnee en wilt u een keuze kunnen maken? Wij ontvangen dan graag uw aanbieding via ons mailadres info@nhvadvies.nl. Wij zullen u dan op korte termijn berichten wat alternatieve mogelijkheden zijn via ons kantoor. En daarna staat het u vrij om te kiezen.

De scherpste premie! Doe er uw voordeel mee!

 

offerte aanvragen Overzichtspagina met alle offerte aanvragen vrijblijvend advies Kostenloos onafhankelijk assurantie advies Vergelijk uw huidige verzekering of offerte.