072 540 24 88
Verzekeringen / Watersport verzekering

Watersport verzekering

Informatie

Nederland is een waterland. Varen zit in onze genen. De watersport heeft een hoge vlucht genomen en op mooie dagen zie je overal zeilboten en motorboten. Zeilboten en motorboten vertegenwoordigen echter ook een zeer grote waarde, niet alleen emotioneel maar ook financieel. Het is een ramp als het vaartuig iets overkomt, zoals brand, waardoor het schip zwaar beschadigd of totaal verloren gaat. 

NHV begrijpt deze zorg. En heeft daarom een samenwerking gesloten met diverse verzekeraars van naam en faam om te zorgen dat u altijd kunt rekenen op een op uw specifieke situatie toegesneden premie en dekking. Zodat, als u gaat varen en het schip raakt beschadigd, u altijd kunt rekenen op de beste begeleiding en dekking tegen een scherpe premie. Uiteraard is niet echt alle risico te verzekeren. Alle polissen kennen bepaalde uitsluitingen. Met name op het gebied van diefstal zijn er vaak aanvullende maatregelen nodig om de kans op schade in balans te houden met de te berekenen premie.

Voor historische motorboten tot aan een waarde van E. 100.000,-- en voor sportvissers kent NHV een eigen speciaal produkt. Voor meer informatie klikt u hieronder. Heeft u een motorboot boven dit bedrag, een kajuitzeiljacht of wilt u een ruimer vaargebied dan alleen Nederland, dan heeft NHV in samenwerking met Unigarant een mogelijkheid uw schip toch goed te verzekeren. U kunt dan tot aan IJsland, Noorwegen en de Canarische eilanden alsmede op de Middellandse Zee een goede verzekering hebben. Wilt u nog verder, dan kan in voorkomende gevallen NHV de uitkomst bieden door samenwerking met andere partijen. 

Wilt u de premie hiervoor weten? Vraag dan een offerte aan via de link naar het formulier. 

Downloads
voorwaarden watersport unigarant.pdf2628525kb maatschappijvergelijking unigarant watersport.pdf407822kb
aanvraag bootverzekering algemeen.pdf450716kb schadeformulier bootverzekering.pdf492458kb
productwijzer pleziervaartuigenverzekering.pdf181849kb
Afdrukken »
Offerte aanvragen

Wilt u thuis een geheel vrijblijvende offerte ontvangen?

Dat kan. NHV stelt vakkundig en op maat gesneden een offerte voor uw op. In slechts een paar stappen wordt volgens uw opgegeven wensen een vrijblijvende offerte opgesteld.

Offerte aanvragen Gegegarandeerd een scherpe aanbieding