072 540 24 88
Verzekeringen / De NHV watersport verzekering

De NHV watersport verzekering

Informatie

NHV draagt het behoud van historische vaartuigen, oude sleepboten en andere schepen met een historisch karakter een warm hart toe. En NHV weet dat het in stand houden van dit soort schepen grote (financiële) inspanningen vraagt. Bovendien is schadebehandeling voor dit soort schepen een specialisme. 

Ook kent NHV het probleem van sportvissers, die om veiligheidsredenen de Noordzee opgaan met boten die ook gezien kunnen worden als speedboten vanwege de motorisering maar die zelden als speedboot worden gebruikt. En die bij de gewone watersportverzekering dan ook ineens de speedbootpremie krijgen. De persoonlijke benadering van NHV zorgt ervoor dat deze specifieke groep niet meer wordt afgestraft in het beoefenen van hun hobby. 

Wij zijn de uitdaging aangegaan voor deze groep watersporters een maatgesneden produkt te maken. U kunt hieronder de specifieke kenmerken lezen. De premie is scherp en doordat de schaderegeling in eigen huis geschiedt is een snelle en correcte afhandeling gegarandeerd. 

De wereldpolis

NHV is één van de weinige assuradeuren die eventueel nog mogelijkheden heeft voor dekking met uw vaartuig over de gehele wereld of in de Cariben. Daarmee kunt u onbezorgd over de hele wereld terecht. Meer informatie kunt u aanvragen via ons contactformulier

Meer informatie

Indien meerdere verzekeringen in een pakket kunnen worden ondergebracht is er een mogelijkheid van premiekorting. Neem contact met ons op voor meer informatie omtrent onze pakketpolissen. 

Downloads
pleziervaartuigen 201303.pdf273261kb aanvraag bootverzekering algemeen.pdf450716kb
schadeformulier bootverzekering.pdf492458kb Opzegformulier.pdf193129kb
productwijzer pleziervaartuigenverzekering.pdf181849kb
Afdrukken »
Offerte aanvragen

Wilt u thuis een geheel vrijblijvende offerte ontvangen?

Dat kan. NHV stelt vakkundig en op maat gesneden een offerte voor uw op. In slechts een paar stappen wordt volgens uw opgegeven wensen een vrijblijvende offerte opgesteld.

Offerte aanvragen Pleziervaartuigen verzekering