072 540 24 88
Hypotheken

Hypotheken

Een financiering is maatwerk!
In het verleden was het moeilijk om met name woonarken te financieren. Tegenwoordig gaat dat een stuk makkelijker. Maar een hypotheek is en blijft maatwerk en goed advies is hiervoor onontbeerlijk. De regelgeving rond financieringen in combinatie met uw persoonlijke situatie is dermate complex dat alleen specialisten dit op een goede wijze vorm kunnen geven. NHV Hypotheken werkt hiervoor samen met onafhankelijke adviseurs. In een persoonlijk gesprek komt u veel te weten over de mogelijkheden voor financieringen en hypotheken voor uw woonark of woonhuis.    

Arrangementen
Er zijn meerdere arrangementen zodat u veelal de aankoop van uw woning, woonark of watervilla met de bijbehorende ligplaats volledig kunt financieren. Ook het oversluiten van uw huidige hypotheek kan u momenteel veel voordeel opleveren. Graag willen wij u hierover informeren en samen met u bekijken wat de mogelijkheden zijn in uw specifieke situatie om tot een optimale situatie te komen. U kunt dan hetzelfde doen als het gezin op de foto. 

Wilt u meer informatie omtrent een financiering of een hypotheek?
Voor advies over welke financiering het beste bij u past kunt u contact met ons opnemen. U kunt telefonisch een afspraak maken op 072-5402488 of via email info@nhvadvies.nl. Wij zullen dit verzoek dan doorleiden naar de hypotheekadviseur. 

 

offerte aanvragen Overzichtspagina met alle offerte aanvragen vrijblijvend advies Kostenloos onafhankelijk assurantie advies Vergelijk uw huidige verzekering of offerte.