072 540 24 88
Verzekeringen / Drijvende Woning verzekering

Drijvende Woning verzekering

Informatie

Bent u in het trotse bezit van een drijvende woning? Dan wilt u deze uiteraard goed verzekerd hebben. Er zit naast veel emotionele waarde ook een grote financiële waarde in.

De uiteindelijke premie is afhankelijk van de gekozen dekking, de waarde van de ark en inboedel en het vrijwillig eigen risico. 

U vindt hieronder de polisvoorwaarden van alle dekkingen die binnen onze volmacht gevoerd worden. U kunt zelf beslissen welke dekking u wenst. Wilt u een op maat gesneden offerte, klik dan hier voor het offerte formulier

 

Meer informatie

NHV Verzekeringen kent ook een gezinspakket, waarin alle verzekeringen van het gezin kunnen worden ondergebracht, zoals de auto, de motor of de aansprakelijkheidsverzekering. Voordeel hiervan is dat u een aantrekkelijke pakketkorting kunt opbouwen. Voor meer informatie kunt u bellen met ons kantoor. 

Downloads
WBU-uitgebreide voorwaarden versie 1.2.pdf260603kb WBA Allrisk voorwaarden versie 1.2.pdf269805kb
All Risks voorwaarden Drijvende woning WBA 2203-1.pdf729209kb Uitgebreide voorwaarden Drijvende woning WBU 2203-1.pdf723177kb
Afdrukken »
Offerte aanvragen

Wilt u thuis een geheel vrijblijvende offerte ontvangen?

Dat kan. NHV stelt vakkundig en op maat gesneden een offerte voor uw op. In slechts een paar stappen wordt volgens uw opgegeven wensen een vrijblijvende offerte opgesteld.

Offerte aanvragen Gegegarandeerd een scherpe aanbieding