072 540 24 88
Verzekeringen / woonhuisverzekering

woonhuisverzekering

Informatie

Het meest kostbare bezit naast kinderen is voor de meeste mensen de eigen woning. Deze vertegenwoordigt een grote waarde. Als er iets mee gebeurt, dan is de schade in veel gevallen dermate groot dat u dit niet zelf kunt gaan bekostigen. Een goede verzekering hiervoor is dan ook van zeer groot belang. 

De adviseur van NHV verzekeringen kan u in een adviesgesprek een zeer goed pakket bieden, waarbij ook de inboedel, aansprakelijkheid en glas ter sprake komt. U kunt dan een verantwoorde afweging maken welk risico u op welke manier wenst te verzekeren en welke risico's u zelf wenst te dragen. 

Meer informatie? Bel dan naar 072-5402488 of mail naar info@nhvadvies.nl. Of vul het contactformulier in zodat wij u terug kunnen bellen. 

Meer informatie

Daarnaast kunnen wij u in één pakket de vijf belangrijkste verzekeringen rondom uw huis en gezin bieden: woonhuis, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand en ongevallen. Dit betekent dat er nooit een overlap is tussen verzekeringen waardoor u dubbel betaalt. En of u nu een huiseigenaar bent of een huis huurt, dankzij de flexibele opbouw van de verzekeringen binnen uw pakket bepaalt u zelf wat u wel en niet verzekert. Bovendien kunt u binnen dit pakket een aantrekkelijke pakket- en looptijdkorting opbouwen.

Downloads
aanvraagformulier huispakket ugt.pdf337129kb Intermediairswijziging.pdf180816kb
Opzegformulier.pdf193129kb
Afdrukken »
Offerte aanvragen

Wilt u thuis een geheel vrijblijvende offerte ontvangen?

Dat kan. NHV stelt vakkundig en op maat gesneden een offerte voor uw op. In slechts een paar stappen wordt volgens uw opgegeven wensen een vrijblijvende offerte opgesteld.

Offerte aanvragen Gegegarandeerd een scherpe aanbieding